دوره و شماره: دوره 15، شماره 79، تابستان 1397  XML

1

اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و اینولین بلند زنجیر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 1-10
مهری کریم؛ بهناز نادری؛ معصومه میرزایی

2

برخی از ویژگی‌های فیزیکی ، شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی سس سالاد فراسودمند روغن زیتون بکر و سرکه سیب پایدار شده با صمغ زانتان

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 11-20
سولماز عابدینزاده؛ محمدعلی تربتی؛ صدیف آزادمرد دمیرچی

3

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر فیبر باگاس

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 21-29
مهسا خدادازاده؛ بهزاد ناصحی

4

ارزیابی تاثیر درصد پلیمر و میزان نرم کننده بر ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و ریزساختار فیلم خوراکی کتیرا به منظور کاربرد در بسته بندی مواد غذایی

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 31-41
سمیه بهرام؛ سیده زهرا جعفرپور

5

استفاده از آب پنیر بعنوان محیط کشت جایگزین در تولید جلبک دونالیلا سالینا

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 43-54
آرمین نبی زاده قولنجی؛ محمود رضازاد باری؛ بهروز آتشبار؛ صابر امیری؛ محمد لطفی گشایش

6

بهینه یابی و مدلسازی نانوفیلتراسیون پساب کارخانه رب گوجه فرنگی

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 55-66
علی الغونه؛ سید محمد علی رضوی؛ سید محمود موسوی؛ غلامحسین رادمرد قدیری

7

بررسی خواص رئولوژیکی، بافتی و ماندگاری نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم، نشاسته سیب زمینی و صمغ زانتان

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 77-67
Sara Daneshgar؛ زهرا امام جمعه؛ سهراب معینی؛ رویا آقاقلی زاده

8

بررسی اثر اشعه گاما بر کیفیت میکروبی و ویژگی حسی چهار رقم پسته در طول مدت نه ماه انبارداری در استان کرمان

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 79-90
سپیده خراسانی

9

بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر بر فعالیت آغازگرهای ماست، خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست تولیدی

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 91-101
لیلا جمشیدی؛ حمدالله مشتاقی؛ مریم عباس والی

10

تأثیر پیش تیمارهای مختلف قبل از خشک کردن با هوای داغ پیاز بر کیفیت پودر پیاز تولیدی

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 103-110
ندا فراحیان؛ صدیف آزادمرد دمیرچی

11

بررسی ویژگی‏های بافتی، تصویری و حسی کیک فنجانی حاوی آرد شاه بلوط و سدیم استئاروئیل 2-لاکتیلات

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 111-120
شیوا روشنی؛ فریبا نقی پور

12

اثر دمای پاستوریزاسیون و زمان نگهداری بر ترکیبات زیست فعال نوشیدنی شیر-هویج

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 121-131
صمد بدبدک؛ بیوک آقا فرمانی؛ جواد حصاری

13

بررسی تأثیر امواج فراصوت قدرتی بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و درصد پایداری نوشیدنی دوغ

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 131-141
سیامک شمس؛ محمد ابونجمی؛ حسین میر سعید قاضی

14

تأثیراستردی‌استیلتارتاریکاسیدمنوگلیسریدو آلفا-آمیلاز مالتوژنیک بر ویژگی‌های فیزیکی و بافتی نان قالبی

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 143-156
سمیرا باقرزاده؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ رضا کسایی

15

اثر صمغ دانه شاهی و قدومه شهری بر خصوصیات نانوکپسول حاوی اسانس پوست پرتقال

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 157-169
بهاره دهقان؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری

16

بررسی پایداری حرارتی روغن دانه کدو و مخلوط آن با روغن سویا و پالم اولئین

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 171-182
سعید پارسایی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ امان محمد ضیائی فر؛ حامد حسینی؛ فاطمه حکیمی

17

مطالعه اثر افزودن اسید چرب امگا 3 استخراج شده از روغن بزرک بر خواص فیزیکی و شیمیایی شکلات شیری فرا سودمند

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 183-190
آیدا گمارونی پور؛ محمد حسین عزیزی

18

بهینه سازی تولید مربای کم کالری و پری‌بیوتیک هویچ

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 191-201
سیما شرعی؛ مهرنوش تدینی؛ نرگس آقاجانی

19

تولید نانو کامپوزیت LDPE/Ag/TiO2 به روش SOL – GEL و ارزیابی آن بر روی زمان ماندگاری ماهی سوف

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 203-216
سولماز بارانی؛ حامد اهری؛ سعید بازگیر

20

تاثیر افزودن آرد کتان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فنجانی

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 217-228
اعظم ایوبی

21

بررسی اثرآنتی اکسیدانی مواد غیر قابل صابونی روغن شاهدانه در پایدارسازی روغن سویا

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 229-241
عالمه محمدی؛ رضا اسماعیل زاده کناری

22

جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری‌های اسید لاکتیک تولید کننده اگزوپلی ساکارید از شیر و ماست گوسفندی

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 243-252
الهام ظفر مختاریان؛ محمود رضازاد باری؛ صابر امیری

23

بهینه سازی پایدارسازی سبوس برنج با تیمارهای مختلف دما و زمان

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 253-263
جعفر محمدزاده میلانی؛ پریسا فلاح نیم چاهی؛ فهیمه احمدی

24

بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی شیر غنی شده با آرد کنجد

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 265-272
سمیه امانی

25

تعیین خصوصیات سینتیکی و ترمودینامیکی برگ شوید در طی خشک کردن همرفتی

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 273-287
فاطمه نادی

26

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی شکرهای قهوه‌ای تصفیه نشده چغندر قند کارخانه‌های شمال‌غرب به عنوان جایگزین شکر سفید

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 289-299
روح اله پاشایی بهرام؛ افشین جوادی؛ بیوک آقا فرمانی

27

تاثیرکربوکسی‌متیل‌سلولز در ترکیب لعاب بر میزان جذب روغن، خصوصیات حسی و نیم‌رخ اسیدهای چرب میگوی وانامی سوخاری در طی سرخ کردن عمیق

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 311-301
سارا جرجانی؛ زهراسادات حسینی جبلی؛ افشین قلیچی

28

بررسی سینتیکی دانسیته ظاهری قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمارشده با اولتراسوند و پوشش خوراکی طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 313-322
جلال دهقان نیا؛ طاووس رونقی؛ بابک قنبرزاده

29

بررسی و تولید پنیرفراسودمندحاوی روغن ماهی کیلکای دریای خزر

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 323-332
سید رضا حجازیان

30

پودر شیر اصلاح شده: تولید و بررسی ویژگی‌های پودر شیر کم لاکتوز طعم‌دار

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 333-343
سیده زینب حاتمی تاکامی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.