دوره و شماره: دوره 15، شماره 78، تابستان 1397  XML

1

بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ویژگی‌های رئولوژیکی ترکیبات زیست فعال استخراج‌شده از درخت به با استفاده از روش اولتراسوند

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 13-1
معین‌الدین فرقانی؛ سید احمد شهیدی؛ آزاده قربانی حسن سرایی؛ شهرام نقی زاده رئیسی

2

تاثیر آنزیم‌بری تحت خلاء و پوشش‌دهی بر ویژگی‌های کیفی و محتوای آکریل آمید قطعات سیب‌زمینی سرخ شده

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 24-15
مهناز طبیبی آذر؛ لیلا روفه گری نژاد؛ آیناز علیزاده

3

اثر ضایعات خرما در محیط کشت جلبک اسپیرولینا بر تولید فایکوسیانین و ارزیابی خاصیت آنتی اکسیدانی

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 31-25
محمود توکلی

4

بررسی فعالیت ضداکسایشی عصاره‌های مختلف میوه کنار و مقایسه فعالیت ضداکسایشی آن با ضداکسایش مصنوعی BHT در روغن سویا

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 33-43
عباس نمدی پور؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی

5

تولید پودر نوشیدنی کربوهیدراتی - پروتئینی حاوی شیره خرما به روش خشک‌کردن پاششی: اثر حامل‌های خشک‌کردن بر خصوصیات فیزیکی پودر نوشیدنی

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 43-54
فاطمه زنده بودی؛ سمیرا یگانه زاد؛ علیرضا صادقیان

6

اثر افزودن کازئینات سدیم و فرآیند ریزپوشانی بر زنده‌‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بررسی ویژگی‌های کیفی ماست پروبیوتیک در طول نگهداری

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 55-69
احسان مقدس کیا؛ الهام درستی؛ زهرا قاسمپور؛ علی احسانی

7

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن هسته عناب

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 71-79
الهه پوشانه؛ محمد علی سحری؛ نجمه شمس نجف آبادی

8

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی، محتوی فنلی و فعالیت ضد اکسایشی شیره ازگیل

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 81-89
زینب رفتنی امیری؛ نسترن اکبری

9

مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیرهای آب نمکی حاصل از شیر خام گاو،گوسفند و بز در منطقه لیقوان

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 91-103
الناز سرخی اسبقی؛ علی ایاسه؛ صمد بدبدک

10

تاثیر میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده در فرمولاسیون کره کدو حلوایی و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی به روش سطح

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 105-115
معصومه مهربان سنگ آتش؛ پریوش مشتاقی؛ مژده صراف

11

تاثیر امولسیفایر مونوگلیسیرید تقطیر شده و آنزیم آلفا آمیلاز مالتوژنیک بر ویسکوزیته، بافت و ویژگی‌های ساختاری کیک اسفنجی

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 117-130
مارال بابادی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ علیرضا ریاضی

12

تثبیت آنزیم اینولیناز روی نانوذرات مغناطیسی پپتیدی و پروتئینی جهت تولید شربت پر فروکتوز

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 131-140
هما ترابی زاده؛ محدثه میکانی؛ آسیه محمودی

13

اثر جایگزینی شکر با عسل طبیعی بر برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی و میکروبی دسر بر پایه شیر

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 141-154
لیلا خیرخواه؛ لیلا ناطقی؛ علیرضا شهاب لواسانی

14

اثرات به کارگیری پروتئین آب پنیر در بهبود خصوصیات حسی و بافتی و مولفه های رنگی مافین بدون گلوتن

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 155-166
نسترن زارعی؛ زهرا امام جمعه؛ محمد حسین عزیزی

15

پیش‌بینی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام با استفاده از آزمون تسریع یافته

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 167-176
مرضیه رئیسی؛ محمد قربانی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک

16

تولید نان مسطح فاقد گلوتن از سه واریته برنج ایرانی

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 177-189
مریم اسمعیلی بازارده؛ فریبا زینالی؛ محسن اسمعیلی

17

اثر پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مرزه بر پارامترهای بیوشیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) در دمای یخچال

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 191-203
ناهید بغلانی؛ سید مهدی حسینی؛ سید علی جعفرپور؛ سید محمد موسوی؛ آی ناز خدانظری

18

بررسی اثرات صمغ گوار بر خصوصیات حسی و بافتی مافین تهیه شده از آرد برنج

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 216-205
نسترن زارعی؛ زهرا امام جمعه؛ محمد حسین عزیزی

19

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی بستنی سنتی حاوی عصاره های بابونه، گل‌گاو‌زبان و سنبل‌الطیب

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 232-217
لیلا ناطقی؛ محسن خیرخواهان؛ محمد رضا اسحاقی

20

مقایسه ماندگاری و ارزیابی حسی ماهی شوریده Otolithes ruber (کامل، شکم خالی و فیله) در بسته‌بندی تحت خلا در دمای oC18-

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 244-233
لاله رومیانی؛ گلناز غفاری گوشه

21

اثر عصاره اتانولی برگ اوکالیپتوس (Eucalyptus spp.) و چندل (Rhizophora mucronata) بر قهوه‌ای شدن و عمر پس از برداشت میوه موز کاوندیش

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 253-245
اقدس شاهی؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی

22

بررسی کمی و کیفی بافت های غیرمجاز در فرآورده های گوشتی حرارت دیده (سوسیس) با استفاده از روش بافت شناسی

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 262-255
رضا صیرفی؛ علی شالیزار جلالی؛ علی کریمی؛ زلیخا شیروانی

23

بهینه‌سازی فرآیند استخراج پلی ساکارید از میوه کدو حلوایی و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 274-263
محمود چهارلنگ؛ مقداد اسکندری؛ فرشید اسکندری

24

اثرات ترکیب‌های دما-زمانی متفاوت پاستوریزاسیون بر عمر ماندگاری خامه کم‌چرب

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 275-284
زهره فرهادی رودباری؛ سیمین اسداللهی

25

سینتیک تغییرات کیفی همبرگر طی سرخ کردن

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 287-296
نجمه واحد دهکردی؛ نفیسه جهانبخشیان؛ مجمد حجت الاسلامی

26

بررسی ترکیب های تشکیل دهنده، اثرات ضد اکسایشی و ضد میکروبی اسانس درمنه Artemisia Turanica بر پاتوژن های شاخص مواد غذایی

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 295-309
مریم سردرودیان؛ اکرم آریان فر

27

تاثیر جایگزینی ساکاروز و کره کاکائو با پودر خرما وآرد سویا برخواص فیزیکو‏شیمیایی شکلات تیره کم‏کالری

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 311-319
اکرم محمدی؛ سیمین اسداللهی؛ محمد رضا اسجاقی

28

تأثیر ترکیبات فنولیک عصاره های رزماری و آویشن بر زمان ماندگاری، خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی های لایه ای تخمیری(کرواسان)

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 321-338
بیژن خورشیدپور؛ آرزو محمدپور؛ لیلا ناطقی

29

ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه قنادی شیرین شده با قند مایع خرما و استویا

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 337-346
مجید پوراکرمی خلجان؛ اصلان عزیزی؛ عزیز همایونی راد؛ بهزاد ابراهیمی؛ مینا کارگزاری؛ سوسن هوشمندی؛ حسین جدیری

30

اثر جایگزینی چربی با کنجاک و نشاسته سیب‌زمینی بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی پنیر خامه‌ای کم‌چرب

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 347-354
سید احمد ابطحی؛ رضوان پوراحمد؛ وجیهه فدائی نوغانی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.