دوره و شماره: دوره 14، شماره 70، پاییز 1396  XML

1

جداسازی و تشخیص گونه های مخمر روغنیSAGSGC Candida Orthopsilosi با استفاده از ژن ریبوزومی از ماهی سوف و بهینه سازی تولید روغن و توده زیستی از آن

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 12-1
لیلا قاسمی؛ حمیدرضا صمدلوئی؛ حسین جلالی؛ شاهرخ قرنجیک

2

بررسی خصوصیات تغذیه‌ای ایزوله پروتئینی دانه کدوی تخم کاغذی

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 25-13
سیده نرگس مظلومی؛ علیرضا صادقی ماهونک

3

بکارگیری روش شبکه‌های عصبی مصنوعی در بررسی و تخمین برخی مشخصه‌های خشک‌کردن بادنجان و شلغم در یک خشک‌کن ترکیبی مایکروویو- همرفتی

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 45-27
محمد کاوه

4

غنی‏سازی کلوچه بدون گلوتن با آرد شبه غلات کینوآ، آمارانت و گندم سیاه

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 56-47
غلامحسین حقایق؛ اسماعیل عطای صالحی

5

کاربرد آرد دانه خربزه و امولسیفایر لستین به‏عنوان جایگزین چربی در تولید بیسکوئیت کم‏چرب

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 66-57
غلامحسین حقایق؛ نفیسه زاوه ‏زاد

6

بررسی تنوع زیستی باکتری‌های اسید لاکتیک دوغ محلی مشهد با استفاده از روش آنالیز ژن 16S rRNA و تعیین توانایی پروبیوتیکی سویه‌های جدا شده از آن

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 78-67

7

بررسی اثر افزودن آرد کامل کینوا و صمغ زانتان برخصوصیات شیمیایی و حسی نان بربری به روش سطح پاسخ

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 89-79
شیما جلدانی؛ بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر؛ نیازعلی سپهوند

8

اعتباربخشی روش اندازه گیری آفلاتوکسینM1 در ماست

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 98-91
مهسا تبری؛ خشایار تبری؛ زهرا سالاری

9

تاثیر افزودن آرد خرفه بر خواص رئولوژیکی خمیر وکیفی نان مسطح بدون گلوتن بر پایه آرد برنج

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 112-99
فاطمه رضاقلی؛ سارا موحد؛ بابک غیاثی طرزی

10

مدل‌سازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از دانه‌های آفتابگردان با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی در مقیاس صنعتی

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 113-122
حمید بخش آبادی؛ مرضیه وحدانی؛ معصومه مقیمی؛ مسعود بذرافشان؛ شیلان رشیدزاده؛ ابولفضل بوژمهرانی

11

ترشح لیپاز و تولید دوکوزاهگزانوئیک اسید توسط سویه آئورانتیوکیتریوم رشد یافته در روغن کتان

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 123-134
ندا آموزیان؛ شهریار شاکری؛ محمود ملکی؛ احمد شاکری

12

اثر پرتودهی اشعه گاما بر خصوصیات کیفی میوه انار در طول انبار سرد

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 146-135
میثم اشتری؛ اورنگ خادمی؛ محمود سوف باف سرجمعی؛ حمیده افشار منش؛ محمدعلی عسکری سرچشمه

13

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر حاوی صمغ دانه "به" (Cydonia oblonga)

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 147-158
نگین یوسفی؛ فریبا زینالی؛ محمد علیزاده خالدآباد

14

تأثیر ژل امولسیفایرحاوی داتم و منوگلیسرید بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 159-170
مریم قنادرضایی؛ اکرم آریان فر؛ زهرا شیخ الاسلامی

15

مقایسه اثرات سدیم تری پلی فسفات، سدیم هگزا متا فسفات و تترا سدیم پیروفسفات بر روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ران عمل آمده گاو

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 171-181
الهام زمانی؛ محمدرضا خانی؛ شادی مهدیخانی

16

بررسی اثر نوع مخمر، زمان تخمیر و اثرات متقابل آنها بر قدرت تولید گاز مخمر نانوایی به روش‌ حجم سنجی گازوگرافی

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 191-183
زهرا کسائی؛ عزیز همایونی راد؛ حمیده همایونی راد

17

اثر سینرژیک لیزوزیم در پوشش کیتوزان حاوی اسانس زیره سبز

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 200-193
مژگان حیدری؛ پیمان مهستی شتربانی؛ افشین آخوندزاده بستی

18

سینتیک کاهش قند‌های احیا کننده، تشکیل آکریل آمید و تغییرات رنگ طی سرخ کردن خلال سیب زمینی

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 201-211
حامد بیکی؛ ناصر همدمی؛ محمد شاهدی باغ خندان؛ سید امیر حسین گلی؛ جلال پورتقی؛ محمد آریاشاد

19

ارزیابی تأثیر استفاده از صمغ کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری نوشیدنی حاوی دانه ریحان

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 213-224
اعظم حاج محمدی؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ محمد شاهدی؛ محمد علیزاده

20

ارزیابی بازیافت ویروس های روده ای از ماهی های پرورشی با استفاده از Male-specific coliphage (MS2)

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 225-236
مسعود یاورمنش؛ فریبا قیامتی یزدی؛ پرنیان پزشکی

21

بهینه‌سازی استخراج ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه کاکوتی به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 237-248
احمد رجایی؛ حسین میرزایی مقدم؛ نوشین برادران

22

خشک کردن برگ گیاه پولک(Stachys schtschegleevii Sosn.) پیش تیمار شده با فراصوت و بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 249-262
هما خدایی؛ نارملا آصفی

23

تشکیل کانژوگه های لیزوزیم-دکستران با استفاده از حرارت دهی مایکروویو

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 263-270
محمد حسین مولایی فر؛ مهرداد نیاکوثری؛ محمود امین لاری

24

تاثیر پودر بزرک بر خواص ضد اکسایشی، میکروبی و حسی شکلات

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 271-282
زهرا حسن نژاد؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ محمود صوتی خیابانی؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ هانیه رسولی پیروزیان

25

ارزیابی همبستگی بین حضور ژن های تولید کننده شیگا توکسین (stx1 و stx2 ) در اشرشیا کلیO157 H7با پارامترهای میکروبی و شیمیایی در شیر خام

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 283-291
سیما انصاری؛ مسعود یاورمنش

26

بررسی ترکیب اسید های چرب و کیفیت روغن استخراج شده از پساب پخت مقدماتی تون ماهیان در کارخانجات کنسرو سازی، اسکیپ جک(Katsuwonus pelamis) و یلوفین (Thunnus albacares)

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 293-304
وجیهه محمودی؛ جواد کرامت؛ محمد حجت الاسلامی؛ هومان مولوی

27

بررسی فعالیت ضد مخمری عصاره هیدروالکلی چای سبز درمحیط کشت و شیر استریل

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 305-314
سمیرا عیسی زاده رازلیقی؛ مرتضی خمیری؛ علیرضا صادقی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ حبیب الله میرزایی

28

اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای خمیر و کیک برنجی

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 315-323
فخرالدین صالحی؛ اشرف گوهری اردبیلی؛ مریم ساترابی؛ فاطمه سوری

29

اثر رنگ، سفتی و روش فرآوری گوجه‌فرنگی خام بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی رب گوجه‌فرنگی

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 325-336
زهرا غلامی منظور؛ ابراهیم احمدی؛ مصطفی کرمی

30

فرمولاسیون نانوامولسیون از اسانس مریم گلی (Salvia hypoleuca) و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی آن

علوم و صنایع غذایی ایران
صفحه 337-348
ساسان قره‌نقده؛ حمیدرضا صمدلوئی؛ محمود صوتی خیابانی؛ سامان قره‌نقده


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.