مظاهری تهرانی, مصطفی. (1397). بهینه سازی فرمولاسیون پنیر پروسس تولیدی از پروتئین ایزوله‌سویا، اینولین و پنیرکوپه. , 15(80), 171-188.
مصطفی مظاهری تهرانی. "بهینه سازی فرمولاسیون پنیر پروسس تولیدی از پروتئین ایزوله‌سویا، اینولین و پنیرکوپه". , 15, 80, 1397, 171-188.
مظاهری تهرانی, مصطفی. (1397). 'بهینه سازی فرمولاسیون پنیر پروسس تولیدی از پروتئین ایزوله‌سویا، اینولین و پنیرکوپه', , 15(80), pp. 171-188.
مظاهری تهرانی, مصطفی. بهینه سازی فرمولاسیون پنیر پروسس تولیدی از پروتئین ایزوله‌سویا، اینولین و پنیرکوپه. , 1397; 15(80): 171-188.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.