جعفری, یعقوب, الماسی, هادی. (1397). مقایسه‌ی تأثیر اسانس نعناع فلفلی و بنزوات سدیم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز. , 15(80), 157-169.
یعقوب جعفری; هادی الماسی. "مقایسه‌ی تأثیر اسانس نعناع فلفلی و بنزوات سدیم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز". , 15, 80, 1397, 157-169.
جعفری, یعقوب, الماسی, هادی. (1397). 'مقایسه‌ی تأثیر اسانس نعناع فلفلی و بنزوات سدیم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز', , 15(80), pp. 157-169.
جعفری, یعقوب, الماسی, هادی. مقایسه‌ی تأثیر اسانس نعناع فلفلی و بنزوات سدیم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز. , 1397; 15(80): 157-169.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.