نقی پور, فریبا, طباطبایی بزدی, فریده, کریمی, مهدی, مرتضوی, سید علی, محبی, محبت. (1397). بررسی تغییرات خصوصیات بافتی، تصویری و حسی کیک بدون گلوتن کم‏چرب. , 15(80), 145-156.
فریبا نقی پور; فریده طباطبایی بزدی; مهدی کریمی; سید علی مرتضوی; محبت محبی. "بررسی تغییرات خصوصیات بافتی، تصویری و حسی کیک بدون گلوتن کم‏چرب". , 15, 80, 1397, 145-156.
نقی پور, فریبا, طباطبایی بزدی, فریده, کریمی, مهدی, مرتضوی, سید علی, محبی, محبت. (1397). 'بررسی تغییرات خصوصیات بافتی، تصویری و حسی کیک بدون گلوتن کم‏چرب', , 15(80), pp. 145-156.
نقی پور, فریبا, طباطبایی بزدی, فریده, کریمی, مهدی, مرتضوی, سید علی, محبی, محبت. بررسی تغییرات خصوصیات بافتی، تصویری و حسی کیک بدون گلوتن کم‏چرب. , 1397; 15(80): 145-156.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.