بهرامی, سپیده, رجبی, الهه, هماپور, مسعود. (1397). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی نان تست فاقد گلوتن حاوی صمغ های عربی و دانه خرنوب. , 15(80), 131-143.
سپیده بهرامی; الهه رجبی; مسعود هماپور. "بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی نان تست فاقد گلوتن حاوی صمغ های عربی و دانه خرنوب". , 15, 80, 1397, 131-143.
بهرامی, سپیده, رجبی, الهه, هماپور, مسعود. (1397). 'بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی نان تست فاقد گلوتن حاوی صمغ های عربی و دانه خرنوب', , 15(80), pp. 131-143.
بهرامی, سپیده, رجبی, الهه, هماپور, مسعود. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی نان تست فاقد گلوتن حاوی صمغ های عربی و دانه خرنوب. , 1397; 15(80): 131-143.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.