حاصلی, علی رضا, کرمی, مصطفی. (1397). بررسی اثرات زانتان، اینولین، تاپیوکا و نشاسته پیش ژلاتینه در شرایط مختلف تولید برروی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و ماندگاری سس مایونز کم چرب. , 15(80), 121-130.
علی رضا حاصلی; مصطفی کرمی. "بررسی اثرات زانتان، اینولین، تاپیوکا و نشاسته پیش ژلاتینه در شرایط مختلف تولید برروی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و ماندگاری سس مایونز کم چرب". , 15, 80, 1397, 121-130.
حاصلی, علی رضا, کرمی, مصطفی. (1397). 'بررسی اثرات زانتان، اینولین، تاپیوکا و نشاسته پیش ژلاتینه در شرایط مختلف تولید برروی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و ماندگاری سس مایونز کم چرب', , 15(80), pp. 121-130.
حاصلی, علی رضا, کرمی, مصطفی. بررسی اثرات زانتان، اینولین، تاپیوکا و نشاسته پیش ژلاتینه در شرایط مختلف تولید برروی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و ماندگاری سس مایونز کم چرب. , 1397; 15(80): 121-130.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.