زمردی, شهین, شیخ قاسمی, روژان. (1397). بررسی تاثیر سالیکورنیا اوروپایا (Salicornia europaea L) به عنوان جایگزین نمک طعام بر برخی خواص کیفی و حسی دوغ. , 15(80), 111-120.
شهین زمردی; روژان شیخ قاسمی. "بررسی تاثیر سالیکورنیا اوروپایا (Salicornia europaea L) به عنوان جایگزین نمک طعام بر برخی خواص کیفی و حسی دوغ". , 15, 80, 1397, 111-120.
زمردی, شهین, شیخ قاسمی, روژان. (1397). 'بررسی تاثیر سالیکورنیا اوروپایا (Salicornia europaea L) به عنوان جایگزین نمک طعام بر برخی خواص کیفی و حسی دوغ', , 15(80), pp. 111-120.
زمردی, شهین, شیخ قاسمی, روژان. بررسی تاثیر سالیکورنیا اوروپایا (Salicornia europaea L) به عنوان جایگزین نمک طعام بر برخی خواص کیفی و حسی دوغ. , 1397; 15(80): 111-120.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.