محمدی, علی, فرهمندفر, رضا. (1397). تأثیر عصاره میوه بلوط بر پایدار‌ی اکسایشی روغن سویا طی فرآیند حرارتی. , 15(80), 97-109.
علی محمدی; رضا فرهمندفر. "تأثیر عصاره میوه بلوط بر پایدار‌ی اکسایشی روغن سویا طی فرآیند حرارتی". , 15, 80, 1397, 97-109.
محمدی, علی, فرهمندفر, رضا. (1397). 'تأثیر عصاره میوه بلوط بر پایدار‌ی اکسایشی روغن سویا طی فرآیند حرارتی', , 15(80), pp. 97-109.
محمدی, علی, فرهمندفر, رضا. تأثیر عصاره میوه بلوط بر پایدار‌ی اکسایشی روغن سویا طی فرآیند حرارتی. , 1397; 15(80): 97-109.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.