رحمن زاده ایشکه, شیرین, اصغری, محمدرضا, شیرزاد, حبیب, علیرضالو, ابوالفضل. (1397). اثر متقابل اسانس به لیمو و نانو امولسیون کیتوسان بر فعالیت های آنزیمی، محتوای آنتی اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius sub sp. sanctus). , 15(80), 1-12.
شیرین رحمن زاده ایشکه; محمدرضا اصغری; حبیب شیرزاد; ابوالفضل علیرضالو. "اثر متقابل اسانس به لیمو و نانو امولسیون کیتوسان بر فعالیت های آنزیمی، محتوای آنتی اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius sub sp. sanctus)". , 15, 80, 1397, 1-12.
رحمن زاده ایشکه, شیرین, اصغری, محمدرضا, شیرزاد, حبیب, علیرضالو, ابوالفضل. (1397). 'اثر متقابل اسانس به لیمو و نانو امولسیون کیتوسان بر فعالیت های آنزیمی، محتوای آنتی اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius sub sp. sanctus)', , 15(80), pp. 1-12.
رحمن زاده ایشکه, شیرین, اصغری, محمدرضا, شیرزاد, حبیب, علیرضالو, ابوالفضل. اثر متقابل اسانس به لیمو و نانو امولسیون کیتوسان بر فعالیت های آنزیمی، محتوای آنتی اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius sub sp. sanctus). , 1397; 15(80): 1-12.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.