جرجانی, سارا, حسینی جبلی, زهراسادات, قلیچی, افشین. (1397). تاثیرکربوکسی‌متیل‌سلولز در ترکیب لعاب بر میزان جذب روغن، خصوصیات حسی و نیم‌رخ اسیدهای چرب میگوی وانامی سوخاری در طی سرخ کردن عمیق. , 15(79), 311-301.
سارا جرجانی; زهراسادات حسینی جبلی; افشین قلیچی. "تاثیرکربوکسی‌متیل‌سلولز در ترکیب لعاب بر میزان جذب روغن، خصوصیات حسی و نیم‌رخ اسیدهای چرب میگوی وانامی سوخاری در طی سرخ کردن عمیق". , 15, 79, 1397, 311-301.
جرجانی, سارا, حسینی جبلی, زهراسادات, قلیچی, افشین. (1397). 'تاثیرکربوکسی‌متیل‌سلولز در ترکیب لعاب بر میزان جذب روغن، خصوصیات حسی و نیم‌رخ اسیدهای چرب میگوی وانامی سوخاری در طی سرخ کردن عمیق', , 15(79), pp. 311-301.
جرجانی, سارا, حسینی جبلی, زهراسادات, قلیچی, افشین. تاثیرکربوکسی‌متیل‌سلولز در ترکیب لعاب بر میزان جذب روغن، خصوصیات حسی و نیم‌رخ اسیدهای چرب میگوی وانامی سوخاری در طی سرخ کردن عمیق. , 1397; 15(79): 311-301.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.