ابطحی, سید احمد, پوراحمد, رضوان, فدائی نوغانی, وجیهه. (1397). اثر جایگزینی چربی با کنجاک و نشاسته سیب‌زمینی بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی پنیر خامه‌ای کم‌چرب. , 15(78), 347-354.
سید احمد ابطحی; رضوان پوراحمد; وجیهه فدائی نوغانی. "اثر جایگزینی چربی با کنجاک و نشاسته سیب‌زمینی بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی پنیر خامه‌ای کم‌چرب". , 15, 78, 1397, 347-354.
ابطحی, سید احمد, پوراحمد, رضوان, فدائی نوغانی, وجیهه. (1397). 'اثر جایگزینی چربی با کنجاک و نشاسته سیب‌زمینی بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی پنیر خامه‌ای کم‌چرب', , 15(78), pp. 347-354.
ابطحی, سید احمد, پوراحمد, رضوان, فدائی نوغانی, وجیهه. اثر جایگزینی چربی با کنجاک و نشاسته سیب‌زمینی بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی پنیر خامه‌ای کم‌چرب. , 1397; 15(78): 347-354.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.