ایوبی, اعظم. (1397). تاثیر افزودن آرد کتان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فنجانی. , 15(79), 217-228.
اعظم ایوبی. "تاثیر افزودن آرد کتان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فنجانی". , 15, 79, 1397, 217-228.
ایوبی, اعظم. (1397). 'تاثیر افزودن آرد کتان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فنجانی', , 15(79), pp. 217-228.
ایوبی, اعظم. تاثیر افزودن آرد کتان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فنجانی. , 1397; 15(79): 217-228.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.