گمارونی پور, آیدا, عزیزی, محمد حسین. (1397). مطالعه اثر افزودن اسید چرب امگا 3 استخراج شده از روغن بزرک بر خواص فیزیکی و شیمیایی شکلات شیری فرا سودمند. , 15(79), 183-190.
آیدا گمارونی پور; محمد حسین عزیزی. "مطالعه اثر افزودن اسید چرب امگا 3 استخراج شده از روغن بزرک بر خواص فیزیکی و شیمیایی شکلات شیری فرا سودمند". , 15, 79, 1397, 183-190.
گمارونی پور, آیدا, عزیزی, محمد حسین. (1397). 'مطالعه اثر افزودن اسید چرب امگا 3 استخراج شده از روغن بزرک بر خواص فیزیکی و شیمیایی شکلات شیری فرا سودمند', , 15(79), pp. 183-190.
گمارونی پور, آیدا, عزیزی, محمد حسین. مطالعه اثر افزودن اسید چرب امگا 3 استخراج شده از روغن بزرک بر خواص فیزیکی و شیمیایی شکلات شیری فرا سودمند. , 1397; 15(79): 183-190.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.