شمس, سیامک, ابونجمی, محمد, میر سعید قاضی, حسین. (1397). بررسی تأثیر امواج فراصوت قدرتی بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و درصد پایداری نوشیدنی دوغ. , 15(79), 131-141.
سیامک شمس; محمد ابونجمی; حسین میر سعید قاضی. "بررسی تأثیر امواج فراصوت قدرتی بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و درصد پایداری نوشیدنی دوغ". , 15, 79, 1397, 131-141.
شمس, سیامک, ابونجمی, محمد, میر سعید قاضی, حسین. (1397). 'بررسی تأثیر امواج فراصوت قدرتی بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و درصد پایداری نوشیدنی دوغ', , 15(79), pp. 131-141.
شمس, سیامک, ابونجمی, محمد, میر سعید قاضی, حسین. بررسی تأثیر امواج فراصوت قدرتی بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و درصد پایداری نوشیدنی دوغ. , 1397; 15(79): 131-141.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.