روشنی, شیوا, نقی پور, فریبا. (1397). بررسی ویژگی‏های بافتی، تصویری و حسی کیک فنجانی حاوی آرد شاه بلوط و سدیم استئاروئیل 2-لاکتیلات. , 15(79), 111-120.
شیوا روشنی; فریبا نقی پور. "بررسی ویژگی‏های بافتی، تصویری و حسی کیک فنجانی حاوی آرد شاه بلوط و سدیم استئاروئیل 2-لاکتیلات". , 15, 79, 1397, 111-120.
روشنی, شیوا, نقی پور, فریبا. (1397). 'بررسی ویژگی‏های بافتی، تصویری و حسی کیک فنجانی حاوی آرد شاه بلوط و سدیم استئاروئیل 2-لاکتیلات', , 15(79), pp. 111-120.
روشنی, شیوا, نقی پور, فریبا. بررسی ویژگی‏های بافتی، تصویری و حسی کیک فنجانی حاوی آرد شاه بلوط و سدیم استئاروئیل 2-لاکتیلات. , 1397; 15(79): 111-120.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.