Daneshgar, Sara, امام جمعه, زهرا, معینی, سهراب, آقاقلی زاده, رویا. (1397). بررسی خواص رئولوژیکی، بافتی و ماندگاری نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم، نشاسته سیب زمینی و صمغ زانتان. , 15(79), 77-67.
Sara Daneshgar; زهرا امام جمعه; سهراب معینی; رویا آقاقلی زاده. "بررسی خواص رئولوژیکی، بافتی و ماندگاری نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم، نشاسته سیب زمینی و صمغ زانتان". , 15, 79, 1397, 77-67.
Daneshgar, Sara, امام جمعه, زهرا, معینی, سهراب, آقاقلی زاده, رویا. (1397). 'بررسی خواص رئولوژیکی، بافتی و ماندگاری نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم، نشاسته سیب زمینی و صمغ زانتان', , 15(79), pp. 77-67.
Daneshgar, Sara, امام جمعه, زهرا, معینی, سهراب, آقاقلی زاده, رویا. بررسی خواص رئولوژیکی، بافتی و ماندگاری نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم، نشاسته سیب زمینی و صمغ زانتان. , 1397; 15(79): 77-67.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.