خدادازاده, مهسا, ناصحی, بهزاد. (1397). بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر فیبر باگاس. , 15(79), 21-29.
مهسا خدادازاده; بهزاد ناصحی. "بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر فیبر باگاس". , 15, 79, 1397, 21-29.
خدادازاده, مهسا, ناصحی, بهزاد. (1397). 'بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر فیبر باگاس', , 15(79), pp. 21-29.
خدادازاده, مهسا, ناصحی, بهزاد. بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر فیبر باگاس. , 1397; 15(79): 21-29.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.