خورشیدپور, بیژن, محمدپور, آرزو, ناطقی, لیلا. (1397). تأثیر ترکیبات فنولیک عصاره های رزماری و آویشن بر زمان ماندگاری، خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی های لایه ای تخمیری(کرواسان). , 15(78), 321-338.
بیژن خورشیدپور; آرزو محمدپور; لیلا ناطقی. "تأثیر ترکیبات فنولیک عصاره های رزماری و آویشن بر زمان ماندگاری، خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی های لایه ای تخمیری(کرواسان)". , 15, 78, 1397, 321-338.
خورشیدپور, بیژن, محمدپور, آرزو, ناطقی, لیلا. (1397). 'تأثیر ترکیبات فنولیک عصاره های رزماری و آویشن بر زمان ماندگاری، خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی های لایه ای تخمیری(کرواسان)', , 15(78), pp. 321-338.
خورشیدپور, بیژن, محمدپور, آرزو, ناطقی, لیلا. تأثیر ترکیبات فنولیک عصاره های رزماری و آویشن بر زمان ماندگاری، خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی های لایه ای تخمیری(کرواسان). , 1397; 15(78): 321-338.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.