محمدی, اکرم, اسداللهی, سیمین, اسجاقی, محمد رضا. (1397). تاثیر جایگزینی ساکاروز و کره کاکائو با پودر خرما وآرد سویا برخواص فیزیکو‏شیمیایی شکلات تیره کم‏کالری. , 15(78), 311-319.
اکرم محمدی; سیمین اسداللهی; محمد رضا اسجاقی. "تاثیر جایگزینی ساکاروز و کره کاکائو با پودر خرما وآرد سویا برخواص فیزیکو‏شیمیایی شکلات تیره کم‏کالری". , 15, 78, 1397, 311-319.
محمدی, اکرم, اسداللهی, سیمین, اسجاقی, محمد رضا. (1397). 'تاثیر جایگزینی ساکاروز و کره کاکائو با پودر خرما وآرد سویا برخواص فیزیکو‏شیمیایی شکلات تیره کم‏کالری', , 15(78), pp. 311-319.
محمدی, اکرم, اسداللهی, سیمین, اسجاقی, محمد رضا. تاثیر جایگزینی ساکاروز و کره کاکائو با پودر خرما وآرد سویا برخواص فیزیکو‏شیمیایی شکلات تیره کم‏کالری. , 1397; 15(78): 311-319.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.