سردرودیان, مریم, آریان فر, اکرم. (1397). بررسی ترکیب های تشکیل دهنده، اثرات ضد اکسایشی و ضد میکروبی اسانس درمنه Artemisia Turanica بر پاتوژن های شاخص مواد غذایی. , 15(78), 295-309.
مریم سردرودیان; اکرم آریان فر. "بررسی ترکیب های تشکیل دهنده، اثرات ضد اکسایشی و ضد میکروبی اسانس درمنه Artemisia Turanica بر پاتوژن های شاخص مواد غذایی". , 15, 78, 1397, 295-309.
سردرودیان, مریم, آریان فر, اکرم. (1397). 'بررسی ترکیب های تشکیل دهنده، اثرات ضد اکسایشی و ضد میکروبی اسانس درمنه Artemisia Turanica بر پاتوژن های شاخص مواد غذایی', , 15(78), pp. 295-309.
سردرودیان, مریم, آریان فر, اکرم. بررسی ترکیب های تشکیل دهنده، اثرات ضد اکسایشی و ضد میکروبی اسانس درمنه Artemisia Turanica بر پاتوژن های شاخص مواد غذایی. , 1397; 15(78): 295-309.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.