فرهادی رودباری, زهره, اسداللهی, سیمین. (1397). اثرات ترکیب‌های دما-زمانی متفاوت پاستوریزاسیون بر عمر ماندگاری خامه کم‌چرب. , 15(78), 275-284.
زهره فرهادی رودباری; سیمین اسداللهی. "اثرات ترکیب‌های دما-زمانی متفاوت پاستوریزاسیون بر عمر ماندگاری خامه کم‌چرب". , 15, 78, 1397, 275-284.
فرهادی رودباری, زهره, اسداللهی, سیمین. (1397). 'اثرات ترکیب‌های دما-زمانی متفاوت پاستوریزاسیون بر عمر ماندگاری خامه کم‌چرب', , 15(78), pp. 275-284.
فرهادی رودباری, زهره, اسداللهی, سیمین. اثرات ترکیب‌های دما-زمانی متفاوت پاستوریزاسیون بر عمر ماندگاری خامه کم‌چرب. , 1397; 15(78): 275-284.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.