چهارلنگ, محمود, اسکندری, مقداد, اسکندری, فرشید. (1397). بهینه‌سازی فرآیند استخراج پلی ساکارید از میوه کدو حلوایی و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی. , 15(78), 274-263.
محمود چهارلنگ; مقداد اسکندری; فرشید اسکندری. "بهینه‌سازی فرآیند استخراج پلی ساکارید از میوه کدو حلوایی و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی". , 15, 78, 1397, 274-263.
چهارلنگ, محمود, اسکندری, مقداد, اسکندری, فرشید. (1397). 'بهینه‌سازی فرآیند استخراج پلی ساکارید از میوه کدو حلوایی و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی', , 15(78), pp. 274-263.
چهارلنگ, محمود, اسکندری, مقداد, اسکندری, فرشید. بهینه‌سازی فرآیند استخراج پلی ساکارید از میوه کدو حلوایی و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی. , 1397; 15(78): 274-263.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.