صیرفی, رضا, شالیزار جلالی, علی, کریمی, علی, شیروانی, زلیخا. (1397). بررسی کمی و کیفی بافت های غیرمجاز در فرآورده های گوشتی حرارت دیده (سوسیس) با استفاده از روش بافت شناسی. , 15(78), 262-255.
رضا صیرفی; علی شالیزار جلالی; علی کریمی; زلیخا شیروانی. "بررسی کمی و کیفی بافت های غیرمجاز در فرآورده های گوشتی حرارت دیده (سوسیس) با استفاده از روش بافت شناسی". , 15, 78, 1397, 262-255.
صیرفی, رضا, شالیزار جلالی, علی, کریمی, علی, شیروانی, زلیخا. (1397). 'بررسی کمی و کیفی بافت های غیرمجاز در فرآورده های گوشتی حرارت دیده (سوسیس) با استفاده از روش بافت شناسی', , 15(78), pp. 262-255.
صیرفی, رضا, شالیزار جلالی, علی, کریمی, علی, شیروانی, زلیخا. بررسی کمی و کیفی بافت های غیرمجاز در فرآورده های گوشتی حرارت دیده (سوسیس) با استفاده از روش بافت شناسی. , 1397; 15(78): 262-255.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.