ناطقی, لیلا, خیرخواهان, محسن, اسحاقی, محمد رضا. (1397). بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی بستنی سنتی حاوی عصاره های بابونه، گل‌گاو‌زبان و سنبل‌الطیب. , 15(78), 232-217.
لیلا ناطقی; محسن خیرخواهان; محمد رضا اسحاقی. "بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی بستنی سنتی حاوی عصاره های بابونه، گل‌گاو‌زبان و سنبل‌الطیب". , 15, 78, 1397, 232-217.
ناطقی, لیلا, خیرخواهان, محسن, اسحاقی, محمد رضا. (1397). 'بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی بستنی سنتی حاوی عصاره های بابونه، گل‌گاو‌زبان و سنبل‌الطیب', , 15(78), pp. 232-217.
ناطقی, لیلا, خیرخواهان, محسن, اسحاقی, محمد رضا. بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی بستنی سنتی حاوی عصاره های بابونه، گل‌گاو‌زبان و سنبل‌الطیب. , 1397; 15(78): 232-217.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.