زارعی, نسترن, امام جمعه, زهرا, عزیزی, محمد حسین. (1397). اثرات به کارگیری پروتئین آب پنیر در بهبود خصوصیات حسی و بافتی و مولفه های رنگی مافین بدون گلوتن. , 15(78), 157-168.
نسترن زارعی; زهرا امام جمعه; محمد حسین عزیزی. "اثرات به کارگیری پروتئین آب پنیر در بهبود خصوصیات حسی و بافتی و مولفه های رنگی مافین بدون گلوتن". , 15, 78, 1397, 157-168.
زارعی, نسترن, امام جمعه, زهرا, عزیزی, محمد حسین. (1397). 'اثرات به کارگیری پروتئین آب پنیر در بهبود خصوصیات حسی و بافتی و مولفه های رنگی مافین بدون گلوتن', , 15(78), pp. 157-168.
زارعی, نسترن, امام جمعه, زهرا, عزیزی, محمد حسین. اثرات به کارگیری پروتئین آب پنیر در بهبود خصوصیات حسی و بافتی و مولفه های رنگی مافین بدون گلوتن. , 1397; 15(78): 157-168.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.