بابادی, مارال, محمدزاده میلانی, جعفر, ریاضی, علیرضا. (1397). تاثیر امولسیفایر مونوگلیسیرید تقطیر شده و آنزیم آلفا آمیلاز مالتوژنیک بر ویسکوزیته، بافت و ویژگی‌های ساختاری کیک اسفنجی. , 15(78), 119-132.
مارال بابادی; جعفر محمدزاده میلانی; علیرضا ریاضی. "تاثیر امولسیفایر مونوگلیسیرید تقطیر شده و آنزیم آلفا آمیلاز مالتوژنیک بر ویسکوزیته، بافت و ویژگی‌های ساختاری کیک اسفنجی". , 15, 78, 1397, 119-132.
بابادی, مارال, محمدزاده میلانی, جعفر, ریاضی, علیرضا. (1397). 'تاثیر امولسیفایر مونوگلیسیرید تقطیر شده و آنزیم آلفا آمیلاز مالتوژنیک بر ویسکوزیته، بافت و ویژگی‌های ساختاری کیک اسفنجی', , 15(78), pp. 119-132.
بابادی, مارال, محمدزاده میلانی, جعفر, ریاضی, علیرضا. تاثیر امولسیفایر مونوگلیسیرید تقطیر شده و آنزیم آلفا آمیلاز مالتوژنیک بر ویسکوزیته، بافت و ویژگی‌های ساختاری کیک اسفنجی. , 1397; 15(78): 119-132.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.