مهربان سنگ آتش, معصومه, مشتاقی, پریوش, صراف, مژده. (1397). تاثیر میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده در فرمولاسیون کره کدو حلوایی و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی به روش سطح. , 15(78), 105-115.
معصومه مهربان سنگ آتش; پریوش مشتاقی; مژده صراف. "تاثیر میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده در فرمولاسیون کره کدو حلوایی و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی به روش سطح". , 15, 78, 1397, 105-115.
مهربان سنگ آتش, معصومه, مشتاقی, پریوش, صراف, مژده. (1397). 'تاثیر میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده در فرمولاسیون کره کدو حلوایی و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی به روش سطح', , 15(78), pp. 105-115.
مهربان سنگ آتش, معصومه, مشتاقی, پریوش, صراف, مژده. تاثیر میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده در فرمولاسیون کره کدو حلوایی و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی به روش سطح. , 1397; 15(78): 105-115.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.