سرخی اسبقی, الناز, ایاسه, علی, بدبدک, صمد. (1397). مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیرهای آب نمکی حاصل از شیر خام گاو،گوسفند و بز در منطقه لیقوان. , 15(78), 91-103.
الناز سرخی اسبقی; علی ایاسه; صمد بدبدک. "مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیرهای آب نمکی حاصل از شیر خام گاو،گوسفند و بز در منطقه لیقوان". , 15, 78, 1397, 91-103.
سرخی اسبقی, الناز, ایاسه, علی, بدبدک, صمد. (1397). 'مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیرهای آب نمکی حاصل از شیر خام گاو،گوسفند و بز در منطقه لیقوان', , 15(78), pp. 91-103.
سرخی اسبقی, الناز, ایاسه, علی, بدبدک, صمد. مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیرهای آب نمکی حاصل از شیر خام گاو،گوسفند و بز در منطقه لیقوان. , 1397; 15(78): 91-103.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.