کلیدواژه ها = طرح مرکب مرکزی
تعداد مقالات: 2

1

بررسی اثر افزودن آرد کامل کینوا و صمغ زانتان برخصوصیات شیمیایی و حسی نان بربری به روش سطح پاسخ

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 70، پاییز 1396، صفحه 89-79
شیما جلدانی؛ بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر؛ نیازعلی سپهوند

2

بهینه‌سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از عضلة ماهی مرکب (Sepia pharaonis) خلیج‌فارس به روش سطح پاسخ

فصلنامه علمی پژوهشی علوم و فنون شیلات
دوره 5، شماره 1، بهار 1395، صفحه 69-82
علی حمزه؛ مسعود رضایی؛ صابر خدابنده؛ علی معتمدزادگان؛ مهرداد نوروزی نیا


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.