کلیدواژه ها = کلید واژگان: نان مسطح
تعداد مقالات: 2

1

بررسی اثر افزودن آرد کامل کینوا و صمغ زانتان برخصوصیات شیمیایی و حسی نان بربری به روش سطح پاسخ

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 70، پاییز 1396، صفحه 89-79
شیما جلدانی؛ بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر؛ نیازعلی سپهوند

2

بررسی میزان اسیدفیتیک و روی نان های مسطح شهر اهواز

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 12، شماره 47، تابستان 1394، صفحه 9-19
محمد حجتی؛ علیرضا جهانگیری؛ محمدعلی نجفی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.