کلیدواژه ها = هیدروکلوئید
تعداد مقالات: 15

1

اثر برخی هیدروکلوئیدها بر خواص رئولوژیک خمیر و بیاتی نان باگت

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 6، شماره 22، پاییز 1388، صفحه 101-107

2

اثر پوشش مالتودکسترین بر خواص خلال سیب‌زمینی سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 13، شماره 60، زمستان 1395، صفحه 25-36
مریم خضری پورعرب؛ محمد حجتی؛ وحید سمواتی

3

اثر هیدروکلوئیدهای کاپاکاراگینان و مالتودکسترین به عنوان جایگزین های چربی در فرایند تولید پنیر خامه ای کم چرب

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 73، زمستان 1396، صفحه 121-131
مریم رحمتی؛ مهناز هاشمی روان؛ محمدرضا خانی

4

ارزیابی تأثیر استفاده از صمغ کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری نوشیدنی حاوی دانه ریحان

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 70، پاییز 1396، صفحه 213-224
اعظم حاج محمدی؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ محمد شاهدی؛ محمد علیزاده

5

بررسی اثر افزودن آرد کامل کینوا و صمغ زانتان برخصوصیات شیمیایی و حسی نان بربری به روش سطح پاسخ

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 70، پاییز 1396، صفحه 89-79
شیما جلدانی؛ بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر؛ نیازعلی سپهوند

6

بررسی اثر افزودن موسیلاژ قدومه شیرازی بر ویژگیهای فیزیکی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 63، بهار 1396، صفحه 220-209
سمیرا بیک زاده؛ هادی پیغمبردوست؛ محمد اصغری جعفرآبادی؛ عزیز همایونی راد

7

بررسی برخی ویژگی‌های رئولوژیکی و حسی ماست فوری مرجان اسمعیل زاده نصیری1، سلیمان عباسی2 ، سید مهدی سیدین اردبیلی3

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 12، شماره 46، بهار 1394، صفحه 155-166

8

بررسی تاثیر افزودن ترکیبات هیدروکلوئیدی گوار و زانتان بر رفتار رئولوژیکی دوغ کم چرب

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 13، شماره 60، زمستان 1395، صفحه 93-104
عباس مهجوریان؛ سید علی مرتضوی؛ محسن مختاریان؛ شادی جعفری سواره

9

بهینه سازی ویژگی‌های کیک رژیمی غنی شده با پودر برگ استویا

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 69، پاییز 1396، صفحه 41-31
فروغ چهارطاق؛ بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر

10

تأثیر افزودن هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در مراحل مختلف تولید بر کاهش جذب روغن و کیفیت ناگت ماهی

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 62، بهار 1396، صفحه 328-321
سجاد ایزدی؛ بهاره شعبانپور؛ سید مهدی اجاق؛ مجتبی پوریا

11

تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای ژلان،کتیرا و پکتین با متوکسیل بالا در پایدارسازی دوغ

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 13، شماره 52، بهار 1395، صفحه 91-99
نعیمه کارآموز؛ علی محمدی ثانی؛ حسن رشیدی

12

تاثیر شیرین کننده های طبیعی و سنتزی بر روی رفتارهای رئولوژیکی محلولهای صمغ لوکاست بین گام LBG

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 4، شماره 14، پاییز 1386، صفحه 1-7

13

تولید ناگت ماهی کم‌چرب با استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و کیتوزان

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 62، بهار 1396، صفحه 269-261
سجاد ایزدی؛ بهاره شعبانپور؛ سید مهدی اجاق؛ مجتبی پوریا

14

کاربرد ژلاتین به عنوان هیدروکلوئید جایگزین چربی در تولید خامه کم چرب

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 8، شماره 32، پاییز 1390، صفحه 45-52

15

مدل‌سازی اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات بافتی کیک هویج

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 75، بهار 1397، صفحه 82-73
فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.