کلیدواژه ها = اسانس دارچین
تعداد مقالات: 3

1

اثر مکمل دیواره سلولی مخمر (Saccharomyces cerevisiae) و اسانس دارچین (Cinnamomum verum) جیره بر شاخص های رشد، بیوشیمی خون و ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

فصلنامه علمی پژوهشی علوم و فنون شیلات
دوره 6، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 29-42
سیران خانی؛ کورش سروی مغانلو؛ احمد ایمانی؛ ناصر آق؛ رضا جلیلی

2

بررسی اثر نگهدارندگی اسانس دارچین و درجه حرارت نگهداری بر روی میزان رشد E. coli O157:H7 در همبرگر با استفاده ازتکنولوژی ترکیبی

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 7، شماره 27، زمستان 1389، صفحه 35-42

3

تاثیر فیلم و پوشش نانوکامپوزیت فعال کازئینات سدیم حاوی اسانس دارچین در افزایش ماندگاری فیله سینه مرغ

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 71، زمستان 1396، صفحه 171-184
سـعـید رنـجـبریان؛ مـحـمود رضـازاد بـاری؛ هـادی الـماسی؛ صـابر امـیری


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.