نویسنده = بهاره دهقان
تعداد مقالات: 2

1

اثر صمغ دانه شاهی و قدومه شهری بر خصوصیات نانوکپسول حاوی اسانس پوست پرتقال

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 79، تابستان 1397، صفحه 157-169
بهاره دهقان؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری

2

مقایسه ترکیبات شیمیایی وفعالیت آنتی اکسیدانی اسانس پوست پرتقال استخراج شده به دو روش سیال فوق بحرانی و تقطیر با آب

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 77، تابستان 1397، صفحه 335-325
بهاره دهقان؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.