نویسنده = مهرنوش تدینی
تعداد مقالات: 3

1

بررسی بهبود عمر ماندگاری قارچ دکمه ای به وسیله پراستیک اسید و اسانس زیره سبز

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 74، بهار 1397، صفحه 63-51
مژده پیرانی؛ مهرنوش تدینی؛ علی فضل آرا

2

بهینه سازی تولید مربای کم کالری و پری‌بیوتیک هویچ

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 79، تابستان 1397، صفحه 191-201
سیما شرعی؛ مهرنوش تدینی؛ نرگس آقاجانی

3

تاثیر پوشش کیتوزان حاوی اسانس پونهکوهی بر ماندگاری گوشت فیله مرغ در دوره نگهداری در دمای یخچال

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 75، بهار 1397، صفحه 45-35
هدی حکیم؛ علی فضل آرا؛ مهرنوش تدینی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.