نویسنده = فریبا نقی پور
تعداد مقالات: 3

1

بررسی ویژگی‏های بافتی، تصویری و حسی کیک فنجانی حاوی آرد شاه بلوط و سدیم استئاروئیل 2-لاکتیلات

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 79، تابستان 1397، صفحه 111-120
شیوا روشنی؛ فریبا نقی پور

2

پیش‏فرآوری دانه سورگوم با امواج فراصوت به‏منظور بهبود فرآیند استخراج بتاگلوکان به روش آب داغ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 71، زمستان 1396، صفحه 25-34
فریبا نقی پور؛ فریده طباطبایی یزدی؛ مهدی کریمی؛ سید علی مرتضوی؛ محبّت محبّی

3

کاربرد آرد کنجاله کنجد در نان باگت بدون گلوتن (برنج-ذرت) حاوی صمغ گوار و کربوکسی متیل سلولز جهت تولید محصولی فراسودمند

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 73، زمستان 1396، صفحه 1-12
مهدی کریمی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ بهاره صحرائیان؛ مهدی قیافه داودی؛ فریبا نقی پور


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.