نویسنده = سید علی جعفرپور
تعداد مقالات: 2

1

اثر پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مرزه بر پارامترهای بیوشیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) در دمای یخچال

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 78، تابستان 1397، صفحه 191-203
ناهید بغلانی؛ سید مهدی حسینی؛ سید علی جعفرپور؛ سید محمد موسوی؛ آی ناز خدانظری

2

اثر درجه آبکافت بر خواص عملکردی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین‌ آبکافتی تولید‌شده از فریم و سر ماهی کپور معمولی

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 68، پاییز 1396، صفحه 124-113
سهیل ریحانی پول؛ سید علی جعفرپور


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.