نویسنده = بهزاد ناصحی
تعداد مقالات: 7

1

اندازه‌گیری پارامترهای رنگ در اسپاگتی با استفاده از سیستم بینایی ماشین

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 73، زمستان 1396، صفحه 81-71
الهام نعمتی‌نیا؛ سامان آبدانان مهدی‌زاده؛ بهزاد ناصحی

2

برآورد سریع و غیر مخرب محتوی خاکستر آرد گندم با استفاده از یک سیستم بینایی کامپیوتری

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 72، زمستان 1396، صفحه 165-176
مهران نوری؛ بهزاد ناصحی؛ شیما جلدانی؛ مائده ایزدی

3

بررسی اثر افزودن آرد کامل کینوا و صمغ زانتان برخصوصیات شیمیایی و حسی نان بربری به روش سطح پاسخ

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 70، پاییز 1396، صفحه 89-79
شیما جلدانی؛ بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر؛ نیازعلی سپهوند

4

بررسی تاثیر افزودن پودر خشک پالپ پرتقال بر ویژگی‎های آرد، خمیر و نان بربری

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 66، تابستان 1396، صفحه 334-325
معصومه احمدی بلوطکی؛ بهزاد ناصحی

5

بررسی ویژگی‌های رنگ‌سنجی پوسته، مغز و خصوصیت کیفی نان بربری غنی شده با آرد کامل کینوا

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 71، زمستان 1396، صفحه 259-267
شیما جلدانی؛ بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر؛ نیازعلی سپهوند

6

بهینه سازی ویژگی‌های کیک رژیمی غنی شده با پودر برگ استویا

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 69، پاییز 1396، صفحه 41-31
فروغ چهارطاق؛ بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر

7

مدلسازی اثر افزودن صمغ فارسی و پودر تفاله هویج بر ویژگی‏های بینایی دونات با استفاده از روش سطح پاسخ

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 65، تابستان 1396، صفحه 299-285
مهران نوری؛ بهزاد ناصحی؛ سامان آبدانان مهدی زاده


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.