نویسنده = نیازعلی سپهوند
تعداد مقالات: 2

1

بررسی اثر افزودن آرد کامل کینوا و صمغ زانتان برخصوصیات شیمیایی و حسی نان بربری به روش سطح پاسخ

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 70، پاییز 1396، صفحه 89-79
شیما جلدانی؛ بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر؛ نیازعلی سپهوند

2

بررسی ویژگی‌های رنگ‌سنجی پوسته، مغز و خصوصیت کیفی نان بربری غنی شده با آرد کامل کینوا

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 71، زمستان 1396، صفحه 259-267
شیما جلدانی؛ بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر؛ نیازعلی سپهوند


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.