نویسنده = زهرا قاسمپور
تعداد مقالات: 5

1

اثر افزودن کازئینات سدیم و فرآیند ریزپوشانی بر زنده‌‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بررسی ویژگی‌های کیفی ماست پروبیوتیک در طول نگهداری

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 78، تابستان 1397، صفحه 55-69
احسان مقدس کیا؛ الهام درستی؛ زهرا قاسمپور؛ علی احسانی

2

بررسی شاخص‌های کیفی و حسی ژله خوراکی حاوی کنسانتره انار و لاکتوباسیلوس پاراکازئی

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 77، تابستان 1397، صفحه 88-79
احسان مقدس کیا؛ مهدی نبی پور باربین؛ زهرا قاسمپور؛ لطفعلی ناصری؛ علی احسانی

3

بررسی کاربرد مولکول نگاری پلیمری در استخراج انتخابی تارتاریک اسید

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 68، پاییز 1396، صفحه 268-261
زهرا قاسم پور؛ محمد علیزاده خالدآباد؛ محمدرضا وردست؛ محمود رضازاد باری

4

بررسی هیدرولیز آنزیمی پرمیت حاصل از اولترافیلتراسیون شیر پنیرسازی

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 75، بهار 1397، صفحه 351-343
آزیتا نعمتی؛ محمد علیزاده؛ زهرا قاسم پور

5

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر حاوی صمغ دانه "به" (Cydonia oblonga)

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 70، پاییز 1396، صفحه 147-158
نگین یوسفی؛ فریبا زینالی؛ محمد علیزاده خالدآباد


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.