نویسنده = علیرضا شهاب لواسانی
تعداد مقالات: 4

1

اثر جایگزینی شکر با عسل طبیعی بر برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی و میکروبی دسر بر پایه شیر

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 78، تابستان 1397، صفحه 141-154
لیلا خیرخواه؛ لیلا ناطقی؛ علیرضا شهاب لواسانی

2

بررسی اثر دود گرم طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص کیفی ژامبون مرغ عمل آوری شده فاقد نیتریت

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 77، تابستان 1397، صفحه 78-69
آرتور کالستیانس؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ سارا موحد

3

تاثیر افزودن پودر چای سبز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی‌اکسیدانی بستنی

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 76، بهار 1397، صفحه 268-257
علیرضا ملک نژاد؛ لیلا ناطقی؛ علیرضا شهاب لواسانی

4

تولید پنیر سفید UF کم نمک

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 77، تابستان 1397، صفحه 122-109
علیرضا شهاب لواسانی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.