نویسنده = رضوان پوراحمد
تعداد مقالات: 3

1

اثر جایگزینی چربی با کنجاک و نشاسته سیب‌زمینی بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی پنیر خامه‌ای کم‌چرب

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 78، تابستان 1397، صفحه 347-354
سید احمد ابطحی؛ رضوان پوراحمد؛ وجیهه فدائی نوغانی

2

ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در مارمالاد پالپ لیمو تخمیری

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 67، تابستان 1396، صفحه 273-265
مریم شیرپور؛ مهناز هاشمی روان؛ رضوان پوراحمد

3

تولید نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه آب گوجه فرنگی و مخلوط سبزیجات فلفل دلمه ای، کرفس و گشنیز

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 74، بهار 1397، صفحه 341-331
مریم بابایی؛ مهناز هاشمی روان؛ رضوان پوراحمد


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.