نویسنده = محمد ابونجمی
تعداد مقالات: 3

1

بررسی تأثیر امواج فراصوت قدرتی بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و درصد پایداری نوشیدنی دوغ

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 79، تابستان 1397، صفحه 131-141
سیامک شمس؛ محمد ابونجمی؛ حسین میر سعید قاضی

2

پیش‌بینی پاسخ آکوستیک، شاخص تردی و سفتی میوه خیار با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 63، بهار 1396، صفحه 276-265
مهدی جهانگیری صالح؛ سید رضا حسن بیگی؛ محمد ابونجمی؛ محمود لطفی

3

تأثیر شرایط عصاره‌گیری با امواج فراصوت بر عملکرد و خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه رازیانه (Foeniculum vulgare)

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 67، تابستان 1396، صفحه 73-63
مرضیه قربانی؛ محمد ابونجمی؛ مجید قربانی جاوید؛ اکبر عرب حسینی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.