نویسنده = حمدالله مشتاقی
تعداد مقالات: 2

1

استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در تولید آب انار پروبیوتیک

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 77، تابستان 1397، صفحه 107-99
ندا قضاوی؛ حمدالله مشتاقی؛ مجتبی بنیادیان؛ رویا عابدی

2

بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر بر فعالیت آغازگرهای ماست، خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست تولیدی

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 79، تابستان 1397، صفحه 91-101
لیلا جمشیدی؛ حمدالله مشتاقی؛ مریم عباس والی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.