نویسنده = فریبا زینالی
تعداد مقالات: 8

1

اثر پرتودهی گاما بر برخی ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی، میکروبی و فعالیت ضد اکسایشی پسماند خشک انگور واریته‌ی سیاه سردشت

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 66، تابستان 1396، صفحه 247-239
فاطمه ریاضی؛ فریبا زینالی؛ ابراهیم حسینی؛ هما بهمدی؛ مریم خانی؛ سپیده پوروطن دوست

2

اثر ترکیبی لاکتوباسیلوس ها همراه با اتیلن دی آمین تترااستیک اسید(EDTA) در کنترل باکتری های پاتوژن در گوشت چرخ کرده مرغ

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 71، زمستان 1396، صفحه 201-211
ندا علی عباسی؛ فریبا زینالی؛ جواد علی اکبرلو

3

اثر نوع پوشش و روش تمیزکردن در کاهش میزان آلودگی میوه خرمای مضافتی

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 77، تابستان 1397، صفحه 217-207
فرشته سلاجقه؛ فریبا زینالی؛ محمد علیزاده؛ ابوالفضل گلشن تفتی

4

بررسی اثر افزودن پسماند خشک حاصل از فرآوری آب انگور قرمز (واریته سیاه سردشت) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص عملکردی سوسیس گوشت گاو

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 13، شماره 61، زمستان 1395، صفحه 108-99
فاطمه ریاضی؛ فریبا زینالی؛ ابراهیم حسینی؛ هما بهمدی

5

بررسی خواص فیزیکی کدو مسمایی(.L Cucurbita pepo) در فرآیند سرخ کردن عمیق

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 76، بهار 1397، صفحه 86-77
نینا دلیری؛ فریبا زینالی؛ محسن اسمعیلی

6

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر حاوی صمغ دانه "به" (Cydonia oblonga)

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 70، پاییز 1396، صفحه 147-158
نگین یوسفی؛ فریبا زینالی؛ محمد علیزاده خالدآباد

7

تولید نان مسطح فاقد گلوتن از سه واریته برنج ایرانی

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 78، تابستان 1397، صفحه 177-189
مریم اسمعیلی بازارده؛ فریبا زینالی؛ محسن اسمعیلی

8

مطالعه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئینی و آرد دانه آفتابگردان آجیلی تحت شرایط مختلف استخراج

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 63، بهار 1396، صفحه 241-231
لاله مهریار؛ محسن اسمعیلی؛ مهدی مهدی؛ فریبا زینالی؛ روح‌الله صادقی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.