نویسنده = مژده صراف
تعداد مقالات: 2

1

بهینه سازی فرمولاسیون کره کدو حلوایی حاوی میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده براساس ویژگی های بافتی و رنگی به روش سطح پاسخ

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 63، بهار 1396، صفحه 29-40
معصومه مهربان سنگ آتش؛ پریوش مشتاقی؛ مژده صراف

2

تاثیر میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده در فرمولاسیون کره کدو حلوایی و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی به روش سطح

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 78، تابستان 1397، صفحه 105-115
معصومه مهربان سنگ آتش؛ پریوش مشتاقی؛ مژده صراف


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.