نویسنده = لیلا ناطقی
تعداد مقالات: 11

1

اثر جایگزینی شکر با عسل طبیعی بر برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی و میکروبی دسر بر پایه شیر

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 78، تابستان 1397، صفحه 141-154
لیلا خیرخواه؛ لیلا ناطقی؛ علیرضا شهاب لواسانی

2

بررسی اثر جایگزینی نیتریت با نگهدارنده طبیعی عصاره کرفس بر روی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی، ضد میکروبی، حسی و رنگ سوسیس کوکتل گوشت مرغ

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 69، پاییز 1396، صفحه 281-269
علیرضا ملکی کهکی؛ محمد باقری؛ لیلا ناطقی

3

بررسی استفاده از خواص لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس کانکئی جدا شده از عسل در تهیه آب انار پروبیوتیک

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 76، بهار 1397، صفحه 23-13
لیلا ناطقی؛ نیلوفر قربانی؛ ناصر تاج آبادی

4

بررسی امکان استفاده از اسانس کارواکرول در پوشش صمغ دانه قدومه شیرازی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی انگور در طول مدت ماندگاری

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 71، زمستان 1396، صفحه 121-134
صغری مرآتی فشی؛ لیلا ناطقی؛ نازنین زند

5

بررسی بازده و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پکتین استخراجی از ضایعات پوست بادمجان

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 73، زمستان 1396، صفحه 30-13
لیلا ناطقی؛ سمیه انصاری؛ علیرضا شهاب لواسانی

6

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی بستنی سنتی حاوی عصاره های بابونه، گل‌گاو‌زبان و سنبل‌الطیب

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 78، تابستان 1397، صفحه 232-217
لیلا ناطقی؛ محسن خیرخواهان؛ محمد رضا اسحاقی

7

تاثیر افزودن پودر چای سبز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی‌اکسیدانی بستنی

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 76، بهار 1397، صفحه 268-257
علیرضا ملک نژاد؛ لیلا ناطقی؛ علیرضا شهاب لواسانی

8

تأثیر ترکیبات فنولیک عصاره های رزماری و آویشن بر زمان ماندگاری، خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی های لایه ای تخمیری(کرواسان)

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 78، تابستان 1397، صفحه 321-338
بیژن خورشیدپور؛ آرزو محمدپور؛ لیلا ناطقی

9

تاثیر صمغهای زدو و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 72، زمستان 1396، صفحه 105-120
فاطمه محمّدی گرفمی؛ محمدرضا اسحاقی؛ لیلا ناطقی

10

تولید کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از مخلوط آرد نخودچی و آرد برنج، صمغ گوار و صمغ زانتان

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 71، زمستان 1396، صفحه 95-109
مهتا صابری؛ لیلا ناطقی؛ محمدرضا اسحاقی

11

تولید و بهینه سازی پودر آب انجیر در خشککن پاششی نیمه صنعتی با نازل دو سیال

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 75، بهار 1397، صفحه 342-327
لیلا ناطقی؛ محبوبه جوکار؛ امید رضا روستا پور



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.