نویسنده = بیوک آقا فرمانی
تعداد مقالات: 3

1

اثر دمای پاستوریزاسیون و زمان نگهداری بر ترکیبات زیست فعال نوشیدنی شیر-هویج

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 79، تابستان 1397، صفحه 121-131
صمد بدبدک؛ بیوک آقا فرمانی؛ جواد حصاری

2

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی شکرهای قهوه‌ای تصفیه نشده چغندر قند کارخانه‌های شمال‌غرب به عنوان جایگزین شکر سفید

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 79، تابستان 1397، صفحه 289-299
روح اله پاشایی بهرام؛ افشین جوادی؛ بیوک آقا فرمانی

3

حذف ترکیبات رنگی و ناخالصی‌ها از ملاس نهایی چغندر قند با استفاده از کربن فعال پودری جهت تولید قند اینورت مایع

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 68، پاییز 1396، صفحه 180-171
بیوک آقا فرمانی؛ محسن اسمعیلی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.