نویسنده = آی ناز خدانظری
تعداد مقالات: 3

1

اثر پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مرزه بر پارامترهای بیوشیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) در دمای یخچال

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 15، شماره 78، تابستان 1397، صفحه 191-203
ناهید بغلانی؛ سید مهدی حسینی؛ سید علی جعفرپور؛ سید محمد موسوی؛ آی ناز خدانظری

2

تاثیر روش های مختلف پخت بر تغییرات اکسیداسیون چربی، ترکیب فلزات سنگین و ویژگی های حسی ماهی هامور معمولی Epinepheluscoioides

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 13، شماره 61، زمستان 1395، صفحه 54-45
زهرا مومن زاده؛ آی ناز خدانظری؛ کمال غانمی

3

تغییرات ترکیبات فیزیکوشیمیایی و خواص حسی ماهی کفال Liza saliens فیله شده و شکم خالیطی سه ماه نمک سود پیکل

علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 13، شماره 61، زمستان 1395، صفحه 25-32
عاطفه سلیمانی فارسانی؛ آی ناز خدانظری


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.